Gyorséttermi modul

Akármilyen gyorsétteremről, önkiszolgáló üzletről legyen szó, a gyorsaság elengedhetetlen kelléke a kiszolgálásnak. Gyorséttermi modulunk ennek a kritériumnak a figyelembe vételével lett kialakítva. Mindezek mellett lehetőség van az ételek felfőzésére, legyártására, hogy a raktárkészletünknél is tiszta képet láthassunk. Egy pár fontosabb funkciót bemutatunk az alábbiakban.
 
Gyorséttermi terhelés felvitel
terheles-felvitele
A gyorsaság miatt a végtelenségig leegyszerüsített felületet dolgoztuk ki a terhelés felvitelére. Természetesen a fontos plusz információk, továbbra is megadhatóak. A program kezdetekor már a jelszó beírása után ez az ablak fog várni minket. A felület teljesen érintőképernyő kompatibilis. A rögzítés gomb megnyomása után, azonnal kinyomtatódik a nyugtánk és máris újra ezen a felületen találjuk magunkat.

Számlázás
gyorsettermi-fizetes
A rögzítés gomb megnyomásával azonnal a fizetési ablakot látjuk, ahol a különböző fizetési módokat határozhatjuk meg. természetesen itt is van lehetőség bankkártyás, étkezési jegyes, illetve vegyes fizetési mód alkalmazására. Eldönthetjük, hogy csak sima nyugtát, vagy a korábban beállított vevő nevére szóló áfá-s számlát szeretnénk nyomtatni.

Felfőzés
felfozes
Termékeinket három nagy csoportra bontottuk: Késztermék (előre elkészítjük), félkésztermék (termék vagy késztermék előállítására használjuk), termék (értékesítéskor készítjük). Amennyiben félkész, vagy készterméket állítunk elő, úgy azokat fel kell főznünk. A felfőzés során megadhatjuk a receptúránkat, illetve hogy melyik raktárba, hány adagot szeretnénk felfőzni. Amint felfőzzük a terméket, a raktárkészletünkből máris levonásra kerül a receptúra alapanyag készlete.
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK