Kiszállítás modul

Kiszállítás modulunkat olyan vendéglátó egységeknek ajánljuk, akik házhozszállítással is,vagy csak azzal foglalkoznak. Egyetlen billentyűvel érhetjük el az adott felületeket, így is leegyszerüsítve a használatát. Természetesen mind a raktárkezelő modul, mind a számlázó modul nélkül használható.


Megrendelő kiválasztása
uj-vendegÉttermi programunkban egyetlen gomb megnyomásával eljuthatunk a megrendelő kiválasztása menühöz, bárhol is legyünk a programon belül. Ezekután többféleképpen is tudunk vevőinkre keresni. Telefon, név, város, stb alapján. Egyetlen gomb megnyomásával új megrendelőt is létrehozhatunk, akit ezután az éttermi program tárolni fog, tehát következő rendelésnél már elég lesz csak a nevére, vagy telefonszámára keresni. Miután megvan a vevőnk egy gombnyomással jutunk a terhelés rögzítése oldalunkhoz.


Kiszállítás terhelés felvitele
terheles-felviteleA képernyőn az előre beállított étlapunkkal találkozhatunk, ahol elég csak a termék kezdőbetüjét begépelni és a program rögtön az abc sorrend szerinti első találatára ugrik. Amint megvagyunk a termékek rögzítésével, az éttermi program azonnal blokkon küldi a rendelést a konyhának, illetve nyomtatja a nyugtát, amin természetesen minden fontos adat szerepel. Az étlap elkészítéséhez természetesen nincs szükség külön a raktárkezelő modulra.


Számla rögzítése
szamlazasMiután futárunk visszatért az aktuális címről, lezárhatja asztalát az ő nevére, így a zárásnál részletesen fogja látni az aznapi forgalmát, természetesen fizetési módozatokra bontva.
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK