Amennyiben Ön követni akarja egyes alapanyagainak, termékeinek fogyását, vagy nincs ott egész nap az üzletben és szeretné tudni megbízhatóak-e alkalmazottai, akkor ajánljuk raktárkezelő modulunkat. Alábbi oldalunkon néhány fontosabb menüpontot emeltünk ki tájékoztatásul.

Bármilyen étteremről, vendéglátó egységről legyen szó a számlázás elengedhetetlen kelléke az üzemelésnek. Számlázó modulunk megkönnyíti az elszámolást, mind a vendégek számára, mind az alkalmazottaknak. Itt néhány fontosabb menüpontot mutatunk be példaként, de természetesen modulunk jóval több funkcióval rendelkezik.

Kiszállítás modulunkat olyan vendéglátó egységeknek ajánljuk, akik házhozszállítással is,vagy csak azzal foglalkoznak. Egyetlen billentyűvel érhetjük el az adott felületeket, így is leegyszerűsítve a használatát.

Amennyiben gyorsétteremben folyik a kiszolgálás úgy ezt a modult ajánljuk, hiszen itt van lehetőség több adag étel elkészítésére, majd azok értékesítésére. Egy pár fontosabb funkciót írunk le most.

A Servitor Éttermi Szoftver rendeléskijelző modulja a konyha munkáját könnyíti, gyorsítja meg. Használatával nem lesz szükségünk többet a blokknyomtatóra, nem fog eltünni a kinyomtatott rendelésünk, illetve a szalagot sem kell folyamatosan töltenünk.

Gyorséttermi modulunk mellé ajánljuk a vevőkijelzőnket. Nemcsak a megrendelt termékek árait látja a vendég, hanem lehetőség van reklámok futtatására is. Akár termékekhez is rendelhetünk reklámot, így csak akkor fog megjelenni, amikor az adott terméket beütjük.

Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK