Rendeléskijelző modul

Rendeléskijelzőnk a konyha munkáját könnyíti, gyorsítja meg. Használatával nem lesz szükségünk többet a blokknyomtatóra, nem fog eltünni a kinyomtatott rendelésünk, illetve a szalagot sem kell folyamatosan töltenünk.


Rendelés kijelzés
rendeleskijelzoRendelsékijelző használatához egy számítógépre és egy monitorra van szükség, ami persze lehet érintőképernyős is, ezzel is meggyorsítva a használatát.

Elkészült rendelés
rendeleskijelzo keszA Servitor Éttermi program rendeléskijelző moduljának segítségével aktualizálni tudjuk minden egyes rendelésünket. Amennyiben elkészültünk a megrendelt étellel, a "Kész" gombra kattintva lezárhatjuk az aktuális ételt. Akár egy rendelésen szereplő étel, akár a komplett rendelés elkészülését rögzíteni tudjuk.


Rendelés lezárás
rendeleskijelzo alsoAmennyiben a komplett rendeléssel elkészültünk és minden rajta található étel elkészültét jóváhagytuk, úgy a rendelés a bal oldali ablakunkba halvány piros színűre fog váltani, ezzel jelezve, hogy kész a rendelés. Amennyiben a bal oldali ablakunkban fehér rendelést látunk, úgy valószínű, hogy a rajta levő ételek közül, valamelyik nem készült el.Ételek összesítése, frissítés
rendeleskijelzo felsoAz éttermi szoftver rendeléskijelzőjének felső ablakában láthatjuk a megrendelt ételek összesített listáját. Tehát ha egy ételt több rendelésen is megrendelnek, akkor itt láthatjuk, hogy hány adagot kell még a konyhának legyártania. Természetesen, ha egy étel elkészül, úgy ebből a listából el fog tünni. Ezzel is tudjuk ellenőrizni az ételeink elkészültét. Bármikor tudjuk manuálisan frissíteni a listánkat, illetve beállítot időközönként is frissíti magát a rendszer.
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK