asztalterkepCégünk az NPA Szoftver Kft. 1998 óta foglalkozik egyedi szoftverek fejlesztésével. 2008-ban miután több vendéglátós ismerős is panaszkodott az éttermekben, szállodákban használt számlázó szoftver, vagy készletnyílvántartó program nyújtotta szolgáltatásokra, illetve azok eredményességére,
ezért gondoltunk egy merészet és belefogtunk a Servitor Éttermi számlázó és raktárkezelő program fejlesztésébe. Vendéglátós szakembereink az összes olyan hibát sorra vették, amelyek az általuk használt számlázó és raktárkezelő szoftverben felmerültek és ezek kijavításával hoztuk létre programunkat.

Más szoftverekben felmerült gyakori hibák :

 
Miután kinyomtattuk a nyugtát, már nem tudunk újabb terhelést felvinni az asztalunkra. Hiszen mi van olyankor, ha vendégünk meggondolta magát és szeretne még fogyasztani.

A Servitor számlázó szoftver modul fejlesztése során ezt a problémát kiküszöböltük, hiszen nyugta nyomtatása után nem záródik le asztalunk, hanem bármikor van lehetőség újra terhelést felvinni rá, ameddig le nem zárjuk azt.

Lehetséges, hogy éttermünk akciójában csak egyetlen ételre vagy italra jár kedvezmény, de csak az összes terhelésre adható.

Éttermi programunkban a terhelés felvitele alatt tudjuk megadni akár tételre, akár összesítve a kedvezményt.

Miután megrendeltem a programot, beállítják az asztaltérképemet. De mivel később át lett rendezve az étterem, ezért máshogy helyezkednek el az asztalok, viszont a szoftverfejlesztők csak borsos összegért jönnek átrendezni azt.

Nálunk az asztaltérkép tökéletesen alakítható. Az adminisztrátor bármikor tudja módosítani az elhelyezkedésüket, méretüket, színűket, betütípusukat, háttereket tud beilleszteni, falakat rakhat ahová csak akar.

Féladag ételt rendelt a vendég de mi az ár 60-70%-át szeretnénk számolni. De éttermi programom a féladagot félárként értelmezi.

Szoftverünkben az eredeti ár bármekkora százalékát meg tudjuk adni minden egyes tételre külön.

A régebben használt készletnyilvántartó programban nem tudtam beállítani sem az árrésszintet sem a haszonkulcsot. Ezáltal az árat is nehezebb volt kikalkulálni.

Az NPA Szoftver által készített raktárkezelő szoftver modulban lehetősége van beállítani a haszonkulcsot, majd ezekután a program mindent kiszámol (elábé, árrészszint). Egy ajánlott bruttó árat is felkínál nekünk, ami alapján csak kerekíteni kell az eladási árunkon.

Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK