Amennyiben a konyha munkáját szeretné megkönnyíteni, átláthatóbbá tenni az ételek nyomon követését, illetve szeretné ha pontosan tudná a konyha milyen rendelések, ételek készültek el és mik azok, amik még váratnak magukra, úgy Önnek ajánljuk a Servitor Éttermi Szoftver legújabb, rendeléskijelző modulját...
 
A Budai várban exkluzív környezetben található Piknik Pavilon Grill & Bár is csatlakozott az éttermi szoftverünket hasznosnak találó megrendelők bázisához. Az étterem leginkább Spanyol különlegességeivel és egyedi designjával hívta fel magára a figyelmet.
 
Biatorbágyon található egy nagyon igényesen berendezett Bajor kisvendéglő, a Barnabás testvér. Főleg Bajor specialitásokat kínáló étterem, észrevette a programunkban rejlő lehetőségeket és megrendelte tőlünk hardverekkel együtt.
 
Gyorséttermi modulunk mellé ajánljuk a vevőkijelzőnket. Nemcsak a megrendelet termékek árait látja a vendég, hanem lehetőség van reklámok futtatására is. Akár termékekhez is rendelhetünk reklámot, így csak akkor fog megjelenni, amikor az adott terméket beütjük.
 
Az Érden található Tüskebár és Pub is a Servitor Éttermi Programot találta megfelelőnek a számlázásra és a raktárkészlet figyelésére. A legfontosabb dolog talán az, hogy egy másik megrendelőnk (Bellevue cukrászda) ajánlott minket a vezetőségnek. Köszönjük nekik.
 
 
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK