Raktárkezelő modul

Amennyiben Ön követni akarja egyes alapanyagainak, termékeinek fogyását, vagy nincs ott egész nap az üzletben és szeretné tudni megbízhatóak-e alkalmazottai, akkor ajánljuk a Servitor Éttermi Szoftver raktárkezelő modulját. Alábbi oldalunkon néhány fontosabb menüpontot emeltünk ki tájékoztatásul. 
 
Bevételezés szállítólevél, vagy számla alapján
alapanyag-bevetelezes Szakembereink végletekig leegyszerüsítve alkották meg a bevételezést az éttermi programban. Teljesen átlátható ugyanakkor minden lényeges és fontos adatot meg tudunk adni. Első használatra is egyértelmű lesz a működése.
 


Raktárkészlet megtekintése
raktarkeszlet Az aktuális alapanyag készletünkről ad pontos információt, mutatva a mennyiségeket, a beszerzési árakat, az előre beállított minimálisan szükséges és maximálisan raktározható mennyiségeket. Természetesen cikkcsoportokra is tudjuk szűkíteni a listánkat, illetve a raktárak gombra kattintva megtudhatjuk, hogy melyik raktárunkban mennyi található az egyes alapanyagból. Amennyiben beütjük a kezdőbetűjét a megtekinteni kívánt anyagunknak, akkor rögtön ráugrik arra.

Alapanyag mozgatása raktárak között
mozgatas-raktarak-kozott Amennyiben több raktárral dolgozunk és pontosan szeretnénk tudni a raktárkészletünket, akkor természetesen mindig előfordulhat, hogy egyik raktárunkból a másikba kerül át egy adott alapanyag. Ezzel a programmal ezt könyvelni is tudjuk, illetve ellenőrizni.
 


Késztermék kalkuláció
termekek-felvitele-modositasa Az egyik legfontosabb része a raktárkezelő programnak, ugyanis itt tudunk kalkulációt megadni az étlapon szereplő termékeinknek, illetve itt módosíthatjuk azokat és létrehozhatunk újakat.
Minden szinte egy kattintásra elérhetővé válik a programnak ezen részén is.
 
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK