Bármilyen étteremről, vendéglátó egységről legyen szó a számlázás elengedhetetlen kelléke az üzemelésnek. Számlázó modulunk megkönnyíti az elszámolást, mind a vendégek számára, mind az alkalmazottaknak. Itt néhány fontosabb menüpontot mutatunk be példaként, de természetesen modulunk jóval több funkcióval rendelkezik. Természetesen mind a raktárkezelő modul, mind a kiszállítás modul nélkül használható.
Asztaltérkép
A program lelke. Ugyanis a felszolgálók ezt a felületet fogják a legtöbbet látni. Itt dolgoznak és tudnak terheléseket felvinni az asztalokra. Természetesen az asztaltérkép teljesen formázható, variálható. Az egyszerűen kezelhető felületen a terhelések felvitele jóval könnyebb a felszolgáló számára, ezáltal a vendég várakozási idejét is lecsökkenti.
Terhelés felvitele
Ezt az ablakot fogjuk remélhetőleg a leggyakrabban használni, hiszen itt kell különböző ételeket, italokat a vendég számlájára felterhelnünk. A program minden egyes funkciója igen egyszerűen elérhető, akár egy gombnyomással is. Miután beléptünk asztalunkra, elég csak a termék nevét elkezdeni begépelni és máris ki tudjuk választani azt. Abszolút felhasználóbarát és könnyen kezelhető lett a programnak ezen funkciója is.
Elkészült számlák karbantartása
A lezárt számláinkat láthatjuk itt sorszám szerint sorba rendezve, amik közül kiválasztva egyet, majd a megtekintése gombra kattintva, az összes számlán szereplő adat láthatóvá válik. Természetesen másolatot is tudunk készíteni belőle, akár több példányban. Itt van lehetőség esetleges tévesen elkészített számlánk sztornózására, vagy a rajta szereplő alapanyagok megtekintésére.
Lezárt asztalok karbantartása
A már kiszámlázott, lerögzített asztalainkat tekinthetjük meg itt, illetve lehetőség van nyugta újranyomtatására. Miután megnyitottuk a menüpontot, két ablakra osztva láthatjuk a már lezárt asztalainkat. Felső ablakban az asztal sorszámát, a dátumot, illetve a fizetett összeget láthatjuk, míg az alsóban a kiválasztott asztalon levő terheléseket. Minden fontos információt megtekinthetünk rajta.