Akcióink új megrendelőknek

Mindenkinek aki megrendeli a Servitor Éttermi Szoftver moduljai közül bármelyiket, szeretnénk kedveskedni az alábbi "ajándékokkal"


Ingyenes adatbázis feltöltés
Miután telepítettük Önnél éttermi programunkat, az alapanyagokat és késztermékeket teljesen költségmentesen töltjük fel adatbázisába.


Ingyenes rendszerkiépítés
Ha több terminálon szeretné használni számlázó és raktárkezelő szoftverünket, kiépítjük a rendszert az egyes számítógépek között.


Ingyenes asztaltérkép szerkesztést
Asztaltérképét beállítjuk kívánságai szerint. Asztalokat elhelyezzük oda és úgy ahogy Ön szeretné. Természetesen bármikor tetszés szerint variálható, szerkeszthető.


Ingyenes teljeskörü betanítást
Sokan akik éttermi programokkal, szoftverekkel foglalkoznak, vagy nem fektetnek nagy hangsúlyt a betanításra, vagy nagyon borsos áron kínálják azt. Mi úgy gondoljuk, ha valaki megtanulja használni a Servitor Éttermi Szoftver bármelyik modulját, akkor meg is szereti. Ezért mi teljes átfogó oktatást tartunk, mindezt teljesen ingyen.


Két hét szabad licensz
Két hétig korlátlan hozzáféréssel használhatja a Servitor éttermi program bármelyik modulját. Ez elég idő arra, hogy kiderüljön szüksége van-e a szoftverre, vagy sem.
Mi gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
OK